opuštěná místa

odkazy

kmp

czech_lit

saspi

vanili

cechura

epika

nava


jsme na facebooku



Autor scifi povídek Jan Vavřička a malíř scifi a fantasy obrazů Petr Šrédl chtějí navázat na předchozí projekt (knížku Vostrá pohoda) a společně s malíři z různých zemí plánují vytvořit zábavnou ilustrovanou sbírku fantastických povídek Vostrá krása. Kniha bude oslavovat nekonečný svět fantazie, žánr science fiction, neuvěřitelné technologie z budoucnosti a také přirozenou ženskou krásu. Ženy jsou pro umělce múzami, inspirací a zdrojem nevyčerpatelných fantazijních představ. Tento projekt chce magickou moc a přitažlivost žen zachytit a nabídnout ji čtenářům v nejlepší možné kvalitě a v co nejvíce přitažlivé podobě. Autoři slibují, že i čtenářky si přijdou na své díky poutavým obrazům mužských hrdinů od talentovaných malířek. Výtěžek z prodeje knihy půjde ve 100% výši sdružení Krása v srdci.

 

Autor doufá, že se vybere co nejvíce peněz pro sdružení Krása v srdci

Rád bych využil prostoru na spřáteleném webu Literární Západ a oslovil všechny fanoušky literatury a scifi žánru obvzlášť. S malířem Petrem Šrédlem chceme vytvořit sbírku zábavných fantastických povídek, které budou doplněny ilustracemi od různých malířů a malířek.

Moc děkuji podporovatelům knihy, mezi které patří například Miss České republiky Lucie Křížková, nejkrásnější Dívka Šumavy Barbora Povišerová nebo starosta města Stříbra Karel Lukeš. Jelikož má kniha více podporovatelů a kmotrů v různých regionech, tak plánujeme více benefičních křtů v různých městech, aby se nám podařilo vybrat co nejvíce peněz pro sdružení Krása v srdci.

 

Jak můžete vznik nové knížky podpořit?

  • Přispějte libovolnou částkou na transparentní účet GE MONEY BANK 206914238/0600. Vaše peníze budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budou veškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • Kupte si knížku Vostrá pohoda. Vaše peníze budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budou veškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi zbývajícími penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • Napište o našem projektu Vostrá krása všem přátelům a známým. Zveřejněte odkaz na tuto stránku na sociálních sítích.
  • Pozvěte nás na autorské čtení spojené s kreslením scifi obrázků, vybraným účastníkům nakreslíme na místě originální karikaturu. V rámci čtení budou prodávány knížky Vostrá pohoda. Vybrané peníze z prodeje karikatur s dobrovolného vstupného na autorské čtení budou použity na tisk knihy Vostrá krása. Po vytištění knihy Vostrá krása budou veškeré peníze z prodeje knížky společně se všemi zbývajícími penězi z transparentního účtu věnovány sdružení Krása v srdci.
  • Udělejte s námi rozhovor. Mediální podporu potřebujeme jako sůl, aby se do projektu zapojilo co nejvíce lidí a vybralo se co nejvíce peněz pro sdružení Krása v srdci.

Děkuji všem za podporu.


Leave a Reply

kniha týdne

sojka_regaly
May 2021
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
< Apr Jun >

dívka týdne

divka_tydne_299

komentáře

  • Ivo Fencl { Čítám recenze od Františka Fuky na jeho stránkách, na chvíli mě napadlo, že by mohlo... }
  • Ivo Fencl { Poprosil jsem spisovatele Jana Koubka (autora výborného románu Matky), aby mi jeho partnerka Zuzanin dech... }
  • Cyril NAVRÁTIL { Jsem mladým začínajícím autorem a bývalým studentem FF UK a nyní (1.9.) začíná má crowdfundingová... }
  • kohoutek ze zlaté kuchyně { Líbí se mi váš styl psaní. Dobrá práce! }

anketa

Dělá Středisko západočeských spisovatelů dost pro literaturu v regionu?

zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

LZ banner

Morris & Woody