opuštěná místa

odkazy

kmp

czech_lit

saspi

vanili

cechura

epika

nava


jsme na facebooku



Jakkoliv se dny krátí a sychravé počasí přímo vybízí k tomu lenošit v posteli, postihla skoro celou naši redakci vysoce nakažlivá nespavost. O jesse, která nemůže usnout bez svého milovaného chlupatého nesmyslu jménem Sušenka,  jsem vám psal už minule. Není ale jediná.

Náš čerstvě odpadnuvší člen cml spánku odjakživa moc neholdoval, protože jak  víme,  čert nikdy nespí. Kdyby se ale všichni, kterým kdy způsobil nějaké potíže se spaním, domluvili a v jeden okamžik si poskočili, Země by se vychýlila ze své oběžné dráhy takovým způsobem, že by nám nepomohl  ani Bruce Willis.

Také šáš poslední dobou dobře nespí. Vlastě nespí skoro vůbec.  Mohou za to starosti, které se na něj valí v množství mnohem větším než malém, včetně těch s výše zmiňovaným cml. Odchodem našeho jediného sponzora totiž mizí veškerá pozitiva a sociální jistoty. Že by se na šášově nespavosti podepsal i piercing v levém uchu, na němž je náš redaktor shodou okolností  zvyklý usínat, šáš razantně popírá. Nejspíš i proto, že zrovna tuhle ozdobu si do ucha vrazil sám, za použití jehly, kterou našel v šitíčku. A protože je velký drsňák, který snese nějakou tu bolest, vykašlal se na pravidelnou dezinfekci, takže se ranka neúspěšně hojí už pátý měsíc.  To mu ale v zájmu naší bezpečnosti nepřipomínáme.

Většinu nocí šáš prosedí u počítače a dívá se na filmy, surfuje po youtube nebo mailuje s dr. No, který své příspěvky do Zápisníku také zásadně posílá kolem hodiny duchů.  A jak se tak šáš nad ránem šourá bytem, začíná se čím dál víc podobat Maxi Schreckovi v jeho neslavnější roli.

I toto video (všimněte si jména alba) šáš na netu objevil. Jde o cover grunge hitu (angličtina je kůl, bejby) od Alice in Chains a podle diskuse na youtube se písnička líbí jen šášovi a dalším 84 lidem. Jedním z nich je dozajista i jaymz, který si na ní cvičí zpěv.  A z toho zase nemůžu usnout já.

Takže dobrou noc, milé děti. Sladké sny (abyste se necítili trapně, že spíte dobře).


Leave a Reply

kniha týdne

sojka_regaly
July 2022
MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
< Jun Aug >

dívka týdne

divka_tydne_299

komentáře

  • Ivo Fencl { Čítám recenze od Františka Fuky na jeho stránkách, na chvíli mě napadlo, že by mohlo... }
  • Ivo Fencl { Poprosil jsem spisovatele Jana Koubka (autora výborného románu Matky), aby mi jeho partnerka Zuzanin dech... }
  • Cyril NAVRÁTIL { Jsem mladým začínajícím autorem a bývalým studentem FF UK a nyní (1.9.) začíná má crowdfundingová... }
  • kohoutek ze zlaté kuchyně { Líbí se mi váš styl psaní. Dobrá práce! }

anketa

Dělá Středisko západočeských spisovatelů dost pro literaturu v regionu?

zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

LZ banner

Morris & Woody